Verbinding
zoeken/
Luisteren naar
de wensen

_
BAUh Projectontwikkelaars

Samen woonplekken realiseren waar mensen zich thuis voelen

Welkom bij BAUh Projectontwikkelaars. Onze ambitie is om samen met toekomstige bewoners, omwonenden en gemeenten inspirerende en duurzame woonplekken te realiseren waar iedereen blij van wordt. Door de verbinding te zoeken en te luisteren naar de wensen, lukt het ons om optimaal invulling te geven aan plekken waar mensen zich thuis voelen. En daar doen we het voor.

Onze pro-actieve aanpak, creativiteit en lef helpt ons om het beste resultaat te bereiken. En de kennis, ervaring en vakmanschap zorgt ervoor dat we een betrouwbare partner zijn. Bij BAUh voel je je thuis.

Door verbinding te zoeken en te luisteren naar de wensen creëren we het beste resultaat

BAUh logo

BAUh ontwikkelt met name woonplekken in de regio Rotterdam. Waarom? Omdat wij daar het meeste gevoel bij hebben en we dit gebied het beste kennen. Wij richten ons vooral op binnenstedelijke projecten, transformaties, herontwikkelingen en sloop/nieuwbouwprojecten.

Optimaal
resultaat door
inspirerende
samenwerking

_
BAUh Projectontwikkelaars

Bij elk project zoeken we de juiste partners om duurzame woonplekken te realiseren

Bij BAUh zoeken we altijd samenwerkingen op. Samenwerkingen leiden tot een beter resultaat. Iedere partner brengt zijn eigen expertise mee waardoor projecten van begin tot het eind in goede handen zijn.

Wij werken samen met grondeigenaren, omwonenden, gemeenten, bouwers, architecten en bewoners. Samen zorgen wij voor een optimaal samenwerkingsresultaat door het creëren van een woonplek waar iedereen zich thuis voelt.

Dorp aan het Water in ‘s-Gravendeel: herontwikkeling en woningbouw

Op 14 maart jl. hebben wethouder Adriaan van der Wulp van Gemeente Hoeksche Waard en Gert Jan Sint Nicolaas en Arie Barth van BAUh Projectontwikkelaars een overeenkomst getekend. In... Lees meer »

Overeenkomst getekend voor nieuwbouwwoningen ‘s-Gravendeel

Op 6 december 2023 ondertekende we samen met wethouder Robin Heij een anterieure overeenkomst voor het bouwen van nieuwe sociale huurwoningen in ’s-Gravendeel. Gert Jan Sint Nicolaas tekende namens... Lees meer »

’s-Gravenweg 454: nog een aantal appartementen in villa-stijl beschikbaar

23 januari 2024 Het is een oud stukje Rotterdam. Door de jaren heen natuurlijk veranderd, maar ook voor een groot deel echt zichzelf gebleven: de ’s-Gravenweg. Een geliefde plek... Lees meer »

Meer nieuws lezen over BAUh?

Meer weten over samenwerken met BAUh? < Lees verhalen van onze partners
Waar is BAUh actief? Locaties nieuwbouwprojecten >